06 - 54 30 37 39 info@maashorstcatering.nl
Selecteer een pagina

Sushibar catering

Nieuwsgierig naar onze Sushibar catering?

Wanneer je helemaal weg bent van de Japanse keuken raden wij je aan om te kiezen voor onze sushibar catering. In deze bar worden de lekkerste sushigerechten bereid en geserveerd. De sushi is van hoogwaardige kwaliteit en heeft ook nog eens een exclusieve uitstraling. Onze chef-koks bereiden de gerechten met de meest verse ingrediƫnten van Japanse afkomst. Wat wil je nog meer?

R

Denken in concepten

R

Catering op maat

R

Zo dichtbij mogelijk geleverd

Geniet van exclusief eten met onze sushibar catering

Wil je op jouw bedrijfsfeest, verjaardag of jubileum lekkere hapjes serveren? Dan is onze sushibar catering een goede uitkomst. Met de keuze uit diverse rolls, nigiri en sashimi serveer je jouw gasten exclusieve gerechten en laat je ze kennismaken met de Japanse keuken. Dit onderscheidende foodconcept is niet het enige wat we aanbieden. Je kunt bij ons cateringbedrijf uit Schaijk namelijk ook kiezen voor Italiaanse, Surinaamse en Indische catering, maar ook voor een echte tapasbeleving, een overheerlijke barbecue of een echte Amerikaanse hotdogkraam. Keuze genoeg dus!

Profiteer van onze uitstekende service

De luxe hapjes uit onze sushibar catering worden op maat gemaakt. Dit betekent dat we de gerechten afstemmen op de allergie- of dieetwensen van jou en je gasten. Zo weet je zeker dat het eten op jouw evenement in de smaak valt. Heb je interesse in onze catering? Neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 06 – 54 30 37 39 of info@maashorstcatering.nl. Wanneer we jouw wensen besproken hebben, komen we alle benodigdheden voor de sushibar catering op de gewenste locatie afleveren.

11 + 5 =