06 - 54 30 37 39 info@maashorstcatering.nl
Selecteer een pagina

Bedrijfsfeesten organiseren met catering uit Noord-Brabant

Nieuwsgierig naar onze bedrijfsfeesten catering?

Voor veel evenementen regelen wij foodconcepten en daarom kun je ons ook inschakelen om op bedrijfsfeesten in Noord-Brabant en elders in Nederland de catering te regelen. Wil je jouw medewerkers verrassen met een leuk feest of wil je graag een jubileum vieren? Laat ons dan helpen met het eten. Wij zijn gespecialiseerd in het regelen van catering voor een bedrijfsevenement en komen graag bij jou langs. Heb je een groot bedrijf en heb je daarom grote hoeveelheden eten nodig? Geen probleem! Geef dit aan ons door en onze chef-koks houden hier rekening mee.

R

Denken in concepten

R

Catering op maat

R

Zo dichtbij mogelijk geleverd

De leukste bedrijfsfeesten regel je met onze catering

Om de leukste bedrijfsfeesten te organiseren, heb je natuurlijk een goede catering nodig. Je hebt de keuze uit diverse foodconcepten. Kies bijvoorbeeld voor de Paella boot, de Piaggio bar, sushibar of soepbar. Wil je een buitenfeest houden in de zomer? Dan is een barbecue ook een goede optie. Daarnaast serveren we ook kleine hapjes, zoals tapas of echte Amerikaanse hotdogs, maar ook Indische catering is een optie. Het is allemaal mogelijk bij onze catering voor jouw bedrijfsevenement!

Wil je genieten van versbereide gerechten? Bel ons!

Het regelen van eten voor bedrijfsfeesten is voor Maashorst Catering uit Schaijk, Noord-Brabant niet onbekend en daarom schakel je ons eenvoudig in voor jouw bedrijfsevenement. Of het nu gaat om een klein groepje van 20 personen of een grote groep van 200 personen; wij regelen het! Wij bereiden de gerechten met verse ingrediĆ«nten en houden hierbij rekening met eventuele dieet- of allergiewensen. Op de dag zelf bezorgen wij het eten en de overige benodigdheden op de door jou aangewezen locatie. Wil je de catering van jouw bedrijfsevenement door ons laten regelen? Bel ons dan op 06 – 54 30 37 39 of stuur een e-mail naar info@maashorstcatering.nl.

1 + 15 =