06 - 54 30 37 39 info@maashorstcatering.nl
Selecteer een pagina

Indische catering uit Noord-Brabant

Nieuwsgierig naar onze Indische catering?

Onze chef-koks bereiden de lekkerste wereldgerechten en daarom bieden wij ook Indische catering aan in Noord-Brabant en andere provincies in Nederland. Wil je de gasten van jouw etentje of feest kennis laten maken met een overheerlijke keuken? Verras ze dan met onze Indische catering. De versbereide gerechten worden gemaakt door koks met jarenlange ervaring. Zij weten precies welke smaken bij elkaar passen en zorgen voor een culinaire beleving voor jou en je gasten.

R

Denken in concepten

R

Catering op maat

R

Zo dichtbij mogelijk geleverd

Indische catering afgestemd op jouw wensen

Naast dat wij leuke foodconcepten en overheerlijk eten aanbieden, profiteer je bij ons ook van verschillende services. Zo bereiden wij de gerechten voor jou op maat. Heb je bepaalde wensen? Geef het aan ons door en wij stemmen de gerechten daar op af. Denk hierbij aan allergie- en dieetwensen of vegetarische gerechten. Daarnaast leveren wij alle benodigdheden voor de catering bij jou aan huis of op een andere gewenste locatie. Zo geniet je samen met je vrienden, familie of collega’s van het lekkerste eten en heb je hier zelf geen omkijken naar. Klinkt goed toch?

Bel of mail ons voor meer informatie

De Indische catering van ons bedrijf uit Schaijk in Noord Brabant, bestaat uit de lekkerste en meest authentieke gerechten. We laten je graag kennismaken met deze heerlijke keuken. Ben je ook benieuwd naar onze andere gerechten? Bekijk dan eens onze Italiaanse catering of onze sushibar. We hebben voor ieder wat wils! Voor meer informatie of vragen bel je naar 06 – 54 30 37 39 of stuur je een e-mail naar info@maashorstcatering.nl. Wij staan je graag te woord!

4 + 1 =