06 - 54 30 37 39 info@maashorstcatering.nl
Selecteer een pagina

Italiaanse catering in Noord-Brabant en omstreken

Nieuwsgierig naar onze Italiaanse catering concepten?

Wil je een feest of etentje organiseren volledig in Italiaanse sferen inclusief catering in Noord-Brabant of elders in Nederland? Dan zit je bij Maashorst Catering uit Schaijk helemaal goed! Wij bieden verschillende foodconcepten aan waarbij je kennis maakt met diverse keukens van over de hele wereld. De Italiaanse keuken is één van onze specialiteiten. Je geniet bij onze catering van versbereide gerechten, zoals pizza en pasta. Onze chef-koks gebruiken alleen echt verse ingrediënten waardoor je verzekerd bent van gerechten van de beste kwaliteit.

R

Denken in concepten

R

Catering op maat

R

Zo dichtbij mogelijk geleverd

Italiaanse catering met een echte Piaggio bar

Onze culinaire Italiaanse catering met onder andere pizza en pasta is de favoriet van veel van onze klanten in Noord-Brabant en andere provincies in Nederland. Wij bieden de gerechten aan in een zogenoemde Piaggio bar. Deze bar op wielen lijkt op een foodtruck, maar is iets kleiner. De bar is volledig ingericht in Italiaanse sferen. Wanneer je in de zomer een feest geeft, is dit een leuke toevoeging en ook nog eens een eenvoudige manier om je gasten te voorzien van het lekkerste eten. De gerechten die wij serveren zijn onder andere antipasti, bruschetta, charcuterie, maar ook pasta en pizza zijn onderdeel van onze catering. De Piaggio bar en het eten wordt bij jou aan huis of op een andere gewenste locatie geleverd.

Informeer naar de mogelijkheden

Wanneer je jouw vrienden, familie en collega’s heerlijk pasta en pizza wilt serveren, kies je voor onze Italiaanse catering. Wij bereiden gerechten op maat, zodat het eten volledig aansluit bij jouw wensen. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis maken we de lekkerste culinaire recepten en leukste foodconcepten. Heb je geen zin in pasta of pizza? Bekijk dan eens onze Indische en Surinaamse catering. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op. Bel naar 06-11643420, stuur een e-mail naar info@maashorstcatering.nl of vul het aanvraagformulier op onze website in.

Bel ons om te sparren: 06 – 54 30 37 39

Is bellen lastig voor je? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een mail naar: info@maashorstcatering.nl

1 + 8 =