06 - 54 30 37 39 info@maashorstcatering.nl
Selecteer een pagina

Catering aan huis in Noord-Brabant en andere regio’s

bent u op zoek naar een catering aan huis?

Bij Maashorst Catering uit Schaijk willen we de beste service bieden aan onze klanten en daarom leveren we onze catering bij jou aan huis in Noord-Brabant, maar ook in de rest van Nederland. Wil je bijvoorbeeld een overheerlijk buffet bestellen die aan huis geleverd wordt? Geen probleem! Wij komen het eten en alle andere benodigdheden thuisbezorgen, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt. Met onze lekkere gerechten wordt jouw feest, etentje of ander evenement gegarandeerd een groot succes.

R

Denken in concepten

R

Catering op maat

R

Zo dichtbij mogelijk geleverd

Kies voor de leukste foodconcepten met onze catering aan huis

Met onze catering, zoals een buffet, aan huis in Noord-Brabant of ergens anders in Nederland heb je de keuze uit verschillende onderscheidende foodconcepten. Kies bijvoorbeeld voor een sushibar, mini foodtruck, Braziliaanse barbecue of voor een hippe frietkot. Onze gerechten worden bereid door onze chef-koks waarbij ze alleen maar verse ingrediënten gebruiken. We bieden gerechten aan uit veel verschillende keukens van over de hele wereld. Alle gerechten uit onze catering kunnen als buffet worden opgediend en aan huis worden bezorgd. Kies bijvoorbeeld voor Spaanse gerechten zoals de Paella boot of voor de lekkerste tapas vanuit onze La Plancha. Daarnaast hebben we een soepbar met traditionele soepen, maar ook een Piaggio bar waarbij de Italiaanse keuken op tafel wordt gezet. U heeft keuze genoeg!

Geef jouw wensen door voor een buffet aan huis

Voor catering van een buffet aan huis zit je bij ons helemaal goed. Met onze op maat gemaakte foodconcepten maak je jouw gasten blij met heerlijk eten. Zijn er bepaalde dieet- of allergiewensen? Geef het aan ons door en wij stemmen de gerechten hierop af. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je nog vragen? Neem contact op door te bellen naar 06-11643420, een e-mail te sturen naar info@maashorstcatering.nl of door ons aanvraagformulier in te vullen. Wij verzorgen graag een heerlijke catering!

Bel ons om te sparren: 06 – 54 30 37 39

Is bellen lastig voor je? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een mail naar: info@maashorstcatering.nl

6 + 9 =