06 - 54 30 37 39 info@maashorstcatering.nl
Selecteer een pagina

Catering op elke gewenste locatie in Noord-Brabant

Bent u op zoek naar een catering op locatie?

Bij Maashorst Catering uit Schaijk willen we onze klanten de beste service aanbieden en daarom leveren wij onze catering af op iedere gewenste locatie in Noord-Brabant of elders in Nederland. Dit betekent dat je niet zelf alles hoeft op te halen. We willen het jou zo makkelijk mogelijk maken! Wil je de benodigdheden op een andere locatie laten bezorgen? Geen probleem! Geef de gewenste locatie door en wij bezorgen daar alle benodigdheden voor onze catering.

R

Denken in concepten

R

Catering op maat

R

Zo dichtbij mogelijk geleverd

Laat onze catering op de door jou gewenste locatie bezorgen

Naast dat wij catering op locatie aanbieden in Noord-Brabant en in de rest van Nederland, hebben we nog meer services waar je bij elk bedrijfsfeest of evenement van profiteert:

Op deze manier verras je de gasten van jouw bedrijfsfeest, verjaardag of jubileumfeest met overheerlijk eten dat er ook nog eens prachtig uitziet. Omdat al ons eten op locatie wordt bezorgd, heb je hier zelf geen omkijken naar en kun je je focussen op de verdere organisatie van je evenement.

Neem contact met ons op

Wil je profiteren van onze catering op locatie? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 06 – 54 30 37 39 of info@maashorstcatering.nl. We staan je graag te woord om de mogelijkheden te bespreken. Zijn er nog bepaalde dieet- of allergiewensen voor het eten? Dan houden onze chef-koks hier uiteraard rekening mee. Zo weet je zeker dat we gerechten bereiden waar iedereen van kan genieten.

14 + 10 =