06 - 54 30 37 39 info@maashorstcatering.nl
Selecteer een pagina

Een foodtruck inhuren voor een geslaagd feest in Noord-Brabant

Nieuwsgierig naar het inhuren van onze Foodtruck?

Om een evenement een echte boost te geven, kun je een foodtruck inhuren van ons cateringbedrijf uit Schaijk, Noord-Brabant. Deze eetkraam op wielen geeft een evenement of feest een gezellige uitstraling. Bij Maashorst Catering bieden we verschillende foodconcepten aan met foodtrucks. Met de keuze uit gerechten van diverse wereldkeukens, aangeboden in een leuke kraam, wordt jouw feest of etentje een groot succes.

R

Denken in concepten

R

Catering op maat

R

Zo dichtbij mogelijk geleverd

Een foodtruck inhuren met het lekkerste eten

Welke foodtruck je kunt inhuren, is afhankelijk van het eten dat je wilt serveren op je evenement in Noord-Brabant of elders in Nederland. Kies bijvoorbeeld voor een minitruck waar onze grillmasters het lekkerste vlees grillen op de barbecue. Geniet van spareribs, entrecote en porchetta. Of wil je een feest houden geheel in Amerikaanse stijl? Ga dan voor een hotdogkraam waar je gasten de echte American hotdog kunnen uitproberen. Daarnaast hebben we nog een soep bar, sushibar en de Piaggio bar, waar je geniet van de originele Italiaanse keuken.

Neem contact met ons op

Wil jij een foodtruck inhuren? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Wij maken versbereide gerechten op maat, afgestemd op eventuele dieet- en allergiewensen. De foodtrucks zijn geschikt voor diverse evenementen, zoals een jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest. De foodtrucks, het eten en overige benodigdheden worden op locatie geleverd en hoef je dus niet zelf op te halen. Voor meer informatie bel je naar 06 – 54 30 37 39 of stuur je een e-mail naar info@maashorstcatering.nl.

3 + 14 =