06 - 54 30 37 39 info@maashorstcatering.nl
Selecteer een pagina

Catering uitvaart

Wil je na het afscheid nemen op een mooie manier afsluiten en ben je op zoek naar catering voor een uitvaart? Bij Maashorst Catering uit Schaijk zorgen we voor passende culinaire gerechten. In een moeilijke tijd als deze snappen wij dat je niet te lang stil wilt staan bij het eten dat je serveert op een uitvaart. Daarom nemen we dit graag voor jou uit handen.

Passende gerechten voor de catering van een uitvaart

Bij Maashorst Catering bieden we diverse soorten gerechten aan die passend zijn voor een uitvaart. Onze foodconcepten bestaan uit bijzondere gerechten uit keukens van over de hele wereld. Kies voor een van de culinaire gerechten of ga juist voor allerlei kleine hapjes. Het eten wordt door onze chef-koks bereid met alleen maar verse ingredi├źnten. Daarnaast bezorgen we de benodigdheden voor de catering van de uitvaart op de door jou gewenste locatie. Zo heb je hier zelf geen omkijken naar.

Neem contact met ons op

Wil je de catering voor een uitvaart door ons laten regelen? Neem dan contact met ons op. Wij informeren je graag over de uiteenlopende mogelijkheden, waarbij jouw wensen centraal staan. De gerechten bereiden wij volledig op maat. Zijn er daarnaast allergie- of dieetwensen? Geef dit aan ons door, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Wij zijn te bereiken via 06 – 54 30 37 39┬áof info@maashorstcatering.nl. Daarnaast kun je ook het aanvraagformulier op de website invullen.